Scroll to top
Get In Touch
Mr. Treublaan 7, 1097 DP Amsterdam, The Netherlands,
bindu.deknock@crosslinklegal.com
M: +31.6.4027.6136

Over de Auteur

BIO

Over Bindu

Hi, ik ben Bindu en auteur van het boek ‘Noot voor Noot’. Noot voor Noot is geschreven vanuit mijn liefde voor muziek en mijn vastberadenheid om muzikanten de kennis te geven om weerbaar te zijn in de muziekindustrie. Met dit boek heb ik mijn juridische en muzikale kennis samengebracht. In mijn praktijk zag ik te vaak dat muzikanten te weinig kennis van het recht hadden. Dat is voor velen een probleem omdat de hele muziekindustrie is gebouwd op de exploitatie van muziekrechten. Daarnaast heb ik ook gezien dan veel juristen onvoldoende begrip hadden van muziek. Het resultaat is dat muzikant en jurist elkaar eenvoudigweg niet begrijpen. Noot voor Noot brengt beide disciplines samen. Ik zet mij dagelijks met liefde voor het recht om voor creatievelingen een sterkere positie in de markt te creëren. Dat begint bij het bouwen van een goed juridisch fundament onder een muziekcarrière. Ik zal je nog wat vertellen…ik denk dat het fair is om te zeggen dat muziek een obsessie is …I kid you not. In het boek heb ik muziekfragmenten gebruikt van mijn eigen favoriete artiesten. Ik wilde een boek schrijven dat er nog niet was maar dat ik wel zelf zou kopen en lezen. Ik luister naar bijna alle muziekgenres en dus heb ik ook in het boek proberen voorbeelden geen uit allerlei genres. En misschien leer je wel een nieuwe artiest kennen…

Wat kan ik je nog meer over mij vertellen? Ik ben een Belg in Amsterdam, ik speel piano, keyboards, een beetje saxofoon, uitermate slecht gitaar en leer nu basgitaar. Ik heb een hond, een Rhodesian Ridgeback die Hayden heet (vernoemd naar Nicky Hayden, tja ik had hoge verwachtingen van mijn hond maar ze ligt liever in de zetel). Mijn werk is echt mijn hobby. In mijn vrije tijd maak ik een podcast die Music Wise heet met Rhona Bennett (En Vogue/Personal Power Coach), maak ik muziek, lees ik veel en vind games ook leuk. En de rest hou ik voor mijzelf.

 

We use cookies to give you the best experience.